DSpace@AMU     Novinky emailem     Můj DSpace     Můj profil               Národní registr VŠKP

DSpace - repozitář AMU

DSpace 1.7 na AMU >

Prohlížení dle Předmět "jídlo"

Přejít na: 0-9 A B C Č D E F G H Ch I J K L M N O P Q R Ř S Š T U V W X Y Z Ž
nebo zadejte několik prvních písmen:   
Seřadit dle: Řazení: Výsledků na stránku Autorů na záznam:
Zobrazují se výsledky 1 až 7 z 7
Datum vytvoření VŠKPNázevAutorJe částí
2023Characters and Relationships through Food and Drink in Indian CinemaNaik, Barkha-
2020Hledání uměleckého přesahu každodenních aktivitKrušinová, Marie Anna-
2021Jídlo a jeho role v korejských a japonských médiíchKim, Eunhye-
2019Jídlo jako vyjadřovací prostředek umělce v současném uměníČechmánková, Veronika-
2017Motiv sobectví a možnosti jeho zobrazení ve filmu Blízko od sebeNováková, Tereza-
2023Stolovanie, hravosť a performativitaPáral, Tobiáš-
2021Strukturální analýza gulášeNeudeker, Dominik-
Zobrazují se výsledky 1 až 7 z 7

 

2008 © Akademie múzických umění v Praze