DSpace@AMU     Novinky emailem     Můj DSpace     Můj profil               Národní registr VŠKP

DSpace - repozitář AMU

DSpace 1.7 na AMU >

Prohlížení dle Název

Přejít na: 0-9 A B C Č D E F G H Ch I J K L M N O P Q R Ř S Š T U V W X Y Z Ž
nebo zadejte několik prvních písmen:   
Seřadit dle: Řazení: Výsledků na stránku Autorů na záznam:
Zobrazují se výsledky 4160 až 4179 z 12381
< předchozí   další >
Datum vytvoření VŠKPNázevAutorJe částí
2019Jenom jakoGajdoš, Štěpán-
2014Jerome Robbins - základní teze jeho přínosu v klasickém tanciGrabcová, Eliška-
2009Jerzy Skolimovski, Analýza tvorby 60. let na základě vzbraných filmů.
Zietek
Nůž Anticoro
Polewski, Robert-
2018JeveníKulka, Jan-
2018Jevgenij Zamjatin: "My" - komplexní scénografické řešeníKharchevka, Vasylyna-
2010Jevištní adaptace filmu.Balzerová, Adéla-
2012Jevištní přítomnostStupecká, Kateřina-
2005Jevištní řeč a práce s veršem v hereckém projevuSvoboda, Petr, 1979--
2005Jevy a struktury ve střihové skladběŠpidla, Šimon-
2007Ježek a čížekJirásková, Helena-
2006Ježíš Nazaretský - herectví ducha ve filmuStehlíková, Barbora-
1999Ježíš ve filmuSteiger-Antoš, Johanna-
2001Jezuitské divadlo v ČecháchPlešek, Martin-
-J.Haydn-I.sonáta pro hobojVagoun, Jaroslav-
2010J. Haydn Koncert Es dur, srovnání původní a moderní interpretace
Radek Černý: Bakalářský koncert
Černý, Radek-
2012J. Haydn - Tvorba pro lesní rohDekoj, Viktor-
2006J.Hilbert - VinaVinická, Tereza-
2021Jídlo a jeho role v korejských a japonských médiíchKim, Eunhye-
2019Jídlo jako vyjadřovací prostředek umělce v současném uměníČechmánková, Veronika-
2017Jídlo jako zprostředkovatel významů v konceptuálním uměníGuhová, Vendula-
Zobrazují se výsledky 4160 až 4179 z 12381
< předchozí   další >

 

2008 © Akademie múzických umění v Praze