DSpace 1.7 na AMU >
Filmová a televizní fakulta - FAMU / Film and TV School >
Centrum audiovizuálních studií - CAS / Centre of Audiovisual Studies >
Bakalářské práce / Bachelor's theses >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10318/9950
|
Title: | Jídlo jako zprostředkovatel významů v konceptuálním umění |
Author: | Guhová, Vendula |
Subtitle: | Food as a Source of Meanings in Conceptual Art |
Keywords: | teorie umění |
Keywords: | konceptuální umění |
Keywords: | performance (umění) |
Keywords: | estetika |
Keywords: | 20. století |
Keywords: | Tiravaniji, Rirkrit, 1961- |
Keywords: | Knowles, Alison, 1933- |
Keywords: | umělci |
Advisor: | POSPISZYL, Tomáš |
Referee: | Uhnák, Tomáš |
Date of defence: | 13-Sep-2017 |
Qualifying type: | Bakalářská práce |
URI: | http://hdl.handle.net/10318/9950 |
Academic program and line: | Filmové, televizní a fotografické umění a nová média/Audiovizuální studia |
Signature in the AMU library: | F_KP 04146 |
Appears in Collections: | Bakalářské práce / Bachelor's theses
|
Files in This Item:
File |
Description |
Size | Format |
1_Bakalarka_Guhova_FINAL_TISK.pdf | | 41.1 MB | thesis | View/Open | 2_Guhova_A_vedouci.pdf | | 22.83 kB | advisorReview | View/Open | 3_Guhova_A_oponent.pdf | | 65.36 kB | refereeReview | View/Open |
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|