DSpace@AMU     Novinky emailem     Můj DSpace     Můj profil               Národní registr VŠKP

DSpace - repozitář AMU

DSpace 1.7 na AMU >
Filmová a televizní fakulta - FAMU / Film and TV School >
Centrum audiovizuálních studií - CAS / Centre of Audiovisual Studies >
Bakalářské práce / Bachelor's theses >

Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/10318/9950

Název: Jídlo jako zprostředkovatel významů v konceptuálním umění
Autor: Guhová, Vendula
Název v jiném jazyce: Food as a Source of Meanings in Conceptual Art
Předmětová hesla: teorie umění
Předmětová hesla: konceptuální umění
Předmětová hesla: performance (umění)
Předmětová hesla: estetika
Předmětová hesla: 20. století
Předmětová hesla: Tiravaniji, Rirkrit, 1961-
Předmětová hesla: Knowles, Alison, 1933-
Předmětová hesla: umělci
Vedoucí: POSPISZYL, Tomáš
Oponent: Uhnák, Tomáš
Datum obhajoby: 13-zář-2017
Kvalifikační typ práce: Bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/10318/9950
Studijní program a Studijní obor: Filmové, televizní a fotografické umění a nová média/Audiovizuální studia
Signatura v knihovně AMU: F_KP 04146
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor's theses

Soubory připojené k záznamu:

Soubor Popis VelikostFormát
1_Bakalarka_Guhova_FINAL_TISK.pdf41.1 MBthesisZobrazit/otevřít
2_Guhova_A_vedouci.pdf22.83 kBadvisorReviewZobrazit/otevřít
3_Guhova_A_oponent.pdf65.36 kBrefereeReviewZobrazit/otevřít

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

 

2008 © Akademie múzických umění v Praze