DSpace 1.7 na AMU >
Filmová a televizní fakulta - FAMU / Film and TV School >
Centrum audiovizuálních studií - CAS / Centre of Audiovisual Studies >
Bakalářské práce / Bachelor's theses >
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/10318/9950
|
Název: | Jídlo jako zprostředkovatel významů v konceptuálním umění |
Autor: | Guhová, Vendula |
Název v jiném jazyce: | Food as a Source of Meanings in Conceptual Art |
Předmětová hesla: | teorie umění |
Předmětová hesla: | konceptuální umění |
Předmětová hesla: | performance (umění) |
Předmětová hesla: | estetika |
Předmětová hesla: | 20. století |
Předmětová hesla: | Tiravaniji, Rirkrit, 1961- |
Předmětová hesla: | Knowles, Alison, 1933- |
Předmětová hesla: | umělci |
Vedoucí: | POSPISZYL, Tomáš |
Oponent: | Uhnák, Tomáš |
Datum obhajoby: | 13-zář-2017 |
Kvalifikační typ práce: | Bakalářská práce |
URI: | http://hdl.handle.net/10318/9950 |
Studijní program a Studijní obor: | Filmové, televizní a fotografické umění a nová média/Audiovizuální studia |
Signatura v knihovně AMU: | F_KP 04146 |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor's theses
|
Soubory připojené k záznamu:
|
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
|